Proje PDF Yazdır e-Posta

Derneğin amaçları doğrultusunda, çeşitli kurumların fonlarının desteğini alabilecek, belirli kapsamı, süresi hedefleri, ekibi, bütçesi ve eylem planı olan, projelerin oluşturulmak, ilgili makamlarla görüşmek, bu makamlara projeleri sunmak ve projenin kabul edilip hayata geçmesi halinde, uygulayacak teknik ekibe yönetici danışmanlık etmektir.

Projeler gerçekleştirilme önceliği olarak ve kısa, orta, uzun vadeli olarak planlanır.

GÖNÜLLÜ EĞİTİM DAYANIŞMA PROJESİ(Kısa vade)

Üniversitelerin ilgili fakülteleri ile işbirliği sağlanarak, fakültelerin öğrencilerine staj, otistik çocukların eğitimine katkı sağlanarak karşılıklı kazanım sağlanması hedeflenir.

İLKÖĞRETİM SONRASI VE YETİŞKİN OTİSTİĞE MESLEK EDİNDİRME PROJESİ(Orta vade)

Uygulama okulları ve İş atölyeleri oluşturarak İlköğretim sonrası eğitimlerinin devamı ile üretime katılmaları için yetişkinlerin bireysel özelliklerine ve potansiyellerine göre meslek edinmelerini hedefler.

SOSYAL TESİS VE YAŞAM MERKEZİ OLUŞTURMA PROJESİ(Uzun vade)

Otizmli çocuk ve yetişkin bireylerin gelecekte ve bugün ailelerinden bağımsız güvenle yaşamlarını sürdürebilmelerini, ayni zamanda üretim ve sosyal uyum anlamında toplumla bağdaşabilecekleri bir sosyal tesisler ile yaşam merkezinden oluşan bir yerleşke hedefler.

Çalışmalarında Yönetim kuruluna karşı sorumludur.

Proje Sorumlu ve Görevlileri:

Cengizhan Soneren              0533 441 63 09           Bu e-Posta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir

Yönetim Kurulu II.Başkanı

Burhan Hızır                        0532 365 97 78             Bu e-Posta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir

Kıdemli Albay

Hakan Beşirbellioğlu              0532 393 58 30            Bu e-Posta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir

Ziraat Mühendisi

Nurullah Sekü                      0505 757 70 87             Bu e-Posta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir

Tekniker

Mustafa Tulgar                    0533 516 27 08             Bu e-Posta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir