IV.Gönüllü Eğitim Dayanışma Projesi 2010-2011 PDF Yazdır e-Posta

KAPININ ZİLİ BENİM İÇİN ÇALIYOR

AMAÇ: Otistik çocukların farklı kişilerle eğitimine destek olurken, belirli kişilerden eğitim almadaki engellerin kalkmasına yardımcı olmak, iletişim becerilerini desteklemek, genelleme yapabilmelerine olanak sağlamak, daha sosyal olabilmelerini amaçlamakla, aileye moral destek ve otizmin etkilediği diğer kişilerin yaşantılarına ortak olmak; Katılımı sağlanan gönüllünün gelecekteki mesleki yaşamına otizmi tanıyarak başlaması ve farkında lığı arttırmaktır.

PROJE TANIMI: Gönüllüsü olduğu çocuğun eğitimine ve gelişimine katkı sağlamak amacı ile evlerine yapılan ziyaretlerdir. Sahip olduğunuz bilgi, beceri ve deneyimler ile her türlü eğitim, oyun ve etkinliklerden oluşan; yaratıcılığınızla katkı sağlayabileceğiniz faaliyetlerdir.

KOŞULLAR: Derneğin düzenleyeceği Otizm eğitim semineri ile ziyaretlerden sonra deneyimlerin paylaşılacağı toplantılara katılmak (iki toplantı yapılacaktır), İki kişiden oluşan gönüllülerin haftada 1 gün 2 saat den az olmamak üzere ziyarette bulunacaklardır.

Sömestr, sınav dönemleri ve resmi tatillerde öğrenciler katılımda bulunmak zorunda değildir.

Başvurular e-mail yoluyla yapılacaktır. Son başvuru tarihi: 07 Ekim 2010’dur.

EKSİK BİLGİ İLE YAPILAN BAŞVURULAR KESİNLİKLE DEĞERLENDİRMEYE ALINMAYACAKTIR.
ANOBDER Yön. Kur. Bşk./Proje Sorumlusu Güzide TEKEŞ

GÖNÜLLÜ BAŞVURULARI İÇİN:

Ad,soyadı, okul,bölüm,sınıf, e-mail,oturduğunuz semt,telefon ile boş gün ve saatlerinizi belirterek Bu e-Posta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir adresine müracaat ediniz.

AİLE BAŞVURULARI İÇİN:

Form için TIKLAYINIZ.

Gönüllü Eğitim Semineri

Hacı Şahin Özel Eğitim Uzmanı                                                                  Gönüllülerimiz