Kurucu Üyeler PDF Yazdır e-Posta

Güzide UZUNÖMEROGLU TEKES
Tel: (0536) 464 78 71

1960 yili Ankara dogumluyum.Üsküdar kiz lisesini bitirdikten sonra,Kimya Mühendislik bölümünde egitimime devam ettim.Üçüncü sinif ögrencisi iken evlendim.Yarida kalan egitimi mi Anadolu Üniversitesi isletme fakültesini bitirerek tamamladim.Daha sonra çini egitimi aldim.Tezhip,vitray ve çini üzerinde çalistim.Bir A.S’nin Istanbul bürosunda alim-satim sefi olarak görev yaptim.Iki kiz çocuk annesiyim.Otizmle yasamak ve annelik-Benimle oynarmisin adli bir kitabim var.

Cengizhan SONEREN
Tel: (0533) 441 63 09

1963 Ankara dogumluyum.Ankara Polis Koleji ni bitirdikten sonra Polis Akademisine devam ettim.1985 yilinda Denizli de Komiser yardimcisi olarak çalistim.1986 yili sonunda yedek subay olarak askere gittim.Askerlik görevimi bitirdikten sonra Tunceli ili Nazimiye ilçesinde çalisirken istifa ettim.Giyim ve insaat sektöründe çalistim.Halen insaat sektöründe çalisiyorum.Evliyim 1996 dogumlu Atahan isminde bir oglum var.

Zeynep GÜRER

1977 Ankara dogumluyum.Cebeci ortaokulu ve Kurtulus lisesi mezunuyum.1996 yilinda evlendim.Cebeci Kiz Meslek Lisesi çocuk gelisimini 2.lise olarak bitirdim.1997 dogumlu Halil adinda bir oglum var.

Saadettin CEYLAN
Tel: (0535) 653 92 34

1971 yili Sivas dogumluyum.Konya Selçuk Üniversitesi Insaat Mühendisligini 1993 yilinda bitirdim.1999 yilina kadar DSI Erzurum ,2002 yilina kadar DSI Trabzon bölge müdürlüklerinde çalistim.Agustos 2002 den itibaren DSI Genel Müdürlügü Barajlar ve HES dairesi gövde proje servisinde (Ankara) çalisiyorum.Evliyim,Burak adinda bir oglum var.

Cenker ERKMEN
Tel: (0535) 954 41 67

1970 Adana dogumluyum.Ilk-orta ve lise tahsilimi Ankara'da tamamladim.1987 yilinda Hacettepe Üniversitesi Dis hekimligi Fakültesi'nde yüksek ögrenimime basladim.1992 yilinda ayni fakülteden mezun oldum.1993-1994 yillarinda askerlik görevimi yaptiktan sonra,serbest dis hekimi olarak çalismaya basladim.1996-2003 yillari arasinda T.C. Ziraat Bankasi Ulus Poliklinigi'nde dis hekimi olarak görev yaptim.2003 yilindan bu yana,Ankara Numune Egitim ve Arastirma Hastanesi Akyurt Entegre Hizmet Birimi'nde çalismaktayim. Evliyim ve Cem Mert adinda 1996 dogumlu bir oglum var.

Ali Ihsan YESILDAG
Tel: (0536) 854 47 51

1960 yilinda Çankiri da dogdum.Ilk ve Orta okulu Istanbul da bitirdim.1976 yilinda Ankara Jandarma Astsubay Hazirlama Okulu’na girdim.1979 yilinda mezun oldum.Ayni yil Istanbul Levazim ve Maliye Okulu’na girdim.1980 yilinda mezun oldum.1988 yilinda Eskisehir Anadolu Üniversitesi Açikögretim Fakültesi Iktisat Bölümüne girdim.1992 yilinda mezun oldum.Yurdun çesitli bölgelerinde görev yaptiktan sonra 2004 yilinda emekli oldum.Halen Ankara da ikamet etmekteyim.Evliyim üç çocugum var.
Nusret HACALOGLU
Tel: (0532) 372 61 33

1961 Ankara dogumluyum.Ankara Kurtulus ortaokulu ve Lisesinden  sonra Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Iktisat Bölümünü 1983 yilinda bitirdim.1985-1986 yillarinda Yedek Subay olarak askerligimi yaptim.1987-1992 yillari arasinda T.Ögretmenler Bankasi Teftis Kurulu Baskanligi Müfettis yardimciligi ve Müfettislik yaptim.1992-1999 T.Halk Bankasi Teftis Kurulu Baskanligi Müfettis ve ayni bankanin 2002 yilina kadar Iç Anadolu Bölge Müdürlügü Bölge Müdür Yardimcisi olarak çalistim.2002 yilindan itibaren T.C BasbakanlikVakiflar Genel Müdürlügünde Müfettis ve su anda Basmüfettis olarak çalismaktayim.Çesitli derneklerin Kurucu üyesi,Yönetim ve Denetim kurulu üyelikleri ve Genel saymanliklarini yapmaktayim.Evliyim,1994 dogumlu Hakki Berkin adinda bir oglum var.